Vårt team besitter stor kunskap och lång erfarenhet kring det mest som rör AV-teknik, nätverk och belysning. Vi hjälper dig med allt ifrån specifika punktinsatser inom enskilda kategorier till hel-omfattande teknikansvar.

Vårt team besitter stor kunskap och lång erfarenhet kring det mest som rör AV-teknik, nätverk och belysning. Vi hjälper dig med allt ifrån specifika punktinsatser inom enskilda kategorier till hel-omfattande teknikansvar.

AV-teknik / Ljud & Bild

ProControl erbjuder en heltäckande lösning inom AV-teknik för att förbättra audiovisuella upplevelser i hem och kontor. Genom att integrera avancerade ljud- och bildsystem skapas en anpassningsbar och engagerande miljö. Tjänster inom AV-teknik inkluderar installation och konfiguration av till exempel projektorer, ljudsystem, videokonferensutrustning och andra avancerade teknologier. Våra professionella AV-tekniker skräddarsyr lösningar för att möta specifika behov och säkerställa sömlös integration med befintlig infrastruktur. Resultatet är en förbättrad kommunikation, underhållning och produktivitet med hjälp av cutting-edge av-teknik.

Nätverk

ProControl erbjuder design och uppbyggnad av professionella nätverk och WiFi-lösningar. Genom att kombinera teknisk expertis med innovativt tänkande skapar ProControl pålitliga och snabbt anslutna nätverksmiljöer som uppfyller de högsta kraven. Våra tjänster sträcker sig från planering och installation av robusta trådlösa nätverk till optimering av anslutningshastigheter och säkerhetsprotokoll. Varje projekt är skräddarsytt för att möta kundens specifika behov och ge en sömlös och pålitlig upplevelse.

Övergripande styrsystem

ProControl är din partner för överlägsna integrerade styrsystem, och vi erbjuder en omfattande portfölj av tjänster och produkter kopplade till branschledande plattformar som Control4 och Crestron. Vår expertis omfattar skräddarsydd design, installation och programmering av dessa avancerade styrsystem för att maximera funktionalitet och användarvänlighet i ditt hem eller företag. Med ProControl får du inte bara tillgång till toppmoderna tekniska lösningar utan också dedikerad support och en sömlös integration av de senaste innovationerna inom smart hem- och kontrollteknik. Ta kontroll över din miljö med ProControl och de bästa övergripande styrsystemen på marknaden.

Ljussättning och armaturer

Ljusdesign för hem och kontor involverar skapandet av en optimal ljusmiljö för att förbättra både funktionalitet och trivsel. Genom att noggrant placera ljuskällor, justera intensitet och välja passande färgtemperaturer kan ljusdesign förbättra arbetsutrymmen, minimera ögonbelastning och skapa en behaglig atmosfär. En professionell ljusdesigner tar hänsyn till arkitektur och inredning för att skapa en skräddarsydd belysningslösning som inte bara är effektiv utan också estetiskt tilltalande. Resultatet är en balanserad och funktionell ljusdesign som optimerar ditt hem eller kontor.

Ljusstyrning

Ljusstyrning för hem och kontor innebär att ha kontroll över belysningen för att skapa en anpassningsbar och effektiv ljusmiljö. Genom att implementera smarta ljusstyrningssystem kan du justera ljusnivåer, skapa scenarier och anpassa belysningen efter aktiviteter och tid på dagen. Det ger inte bara möjlighet till energibesparingar utan också en anpassningsbar atmosfär för olika behov. En professionell ljusstyrningstekniker kan skapa en skräddarsydd lösning som integrerar tekniken smidigt med arkitekturen och inredningen, vilket ger dig optimal kontroll och komfort i ditt hem eller kontor.

Privat biograf & mediarum

Vårt team är experter inom design och konstruktion av exklusiva privata biografer och mediarum. Genom att kombinera teknisk skicklighet och konstnärlig kreativitet skapar ProControl unika audiovisuella miljöer som överträffar förväntningar. Deras tjänster sträcker sig från att välja och installera högpresterande ljud- och bildsystem till skräddarsydda belysningslösningar och avancerade kontrollsystem. Varje projekt är skräddarsytt för att passa kundens unika behov och designpreferenser, och ProControl strävar alltid efter att skapa en förstklassig upplevelse i varje detalj. Med en passion för innovation och dedikation till överlägsenhet är ProControl ledande inom att förvandla utrymmen till exklusiva platser för ultimat underhållning och avkoppling.

Gardinlösningar

Vi erbjuder en heltäckande upplevelse med skräddarsydd design och avancerade produkter för motoriserad mörkläggning, gardiner och persienner. Vår tekniska expertis kombineras med stil och funktionalitet för att skapa en smidig och effektiv lösning som passar dina behov. Med fokus på användarvänlighet och innovation erbjuder vi inte bara design av tekniska system utan också högkvalitativa produkter för att förvandla ditt utrymme till en plats där bekvämlighet och estetik möts sömlöst. Låt ProControl maximera din kontroll över ljus och integritet med våra skräddarsydda motoriserade lösningar.

Videoövervakning

ProControl ger trygghet till ditt hem och kontor med avancerad videoövervakning. Våra skräddarsydda lösningar låter dig enkelt övervaka och skydda din egendom var du än är. Med högupplösta kameror och användarvänliga gränssnitt får du full kontroll över din säkerhet via mobilen. ProControl strävar efter att erbjuda både teknisk innovation och lugn för dig, din familj och ditt företag.

Larm, Säkerhet och Passage

Vi erbjuder avancerade larmtjänster för trygghet i både privata hem och företagsmiljöer. Våra skräddarsydda lösningar ger pålitlig säkerhet genom avancerade larmfunktioner och omedelbara varningar. Med våra intuitiva system har du fullständig kontroll över ditt säkerhetsläge, oavsett var du befinner dig. ProControl strävar efter att kombinera teknisk innovation med pålitlig trygghet, och våra larmtjänster är utformade för att ge dig sinnesfrid och säkerhet för både ditt hem och ditt företag.

El-projektering

ProControl är din partner för teknisk projektering inom områdena videoövervakning, larm, nätverk och kontrollsystem. Våra tjänster sträcker sig bortom design, då vi även integrerar dessa system och sammanställer omfattande planer för el. Med fokus på både svag- och starkström skapar vi kompletta bygghandlingar för att säkerställa en sömlös och effektiv implementering av ditt projekt. Med ProControl får du inte bara teknisk expertis utan också en holistisk strategi för att maximera funktionalitet och samverkan mellan olika system i din miljö.

Telefon

073 502 34 86

E-post

info@procontrol.se

Företaget

Pro Control AB

adress

Sandhamnsgatan 77, 115 28 Stockholm